ida... så kommer det bli kul men imorrn....

Hejsan! ligger i sängen och skriver :) Varka för att mamma åkte till jobbet :( Jag och lillsyrran är hemma själva nu idag! men ska till kompisen Juila senare ;) <3


      Och imorrn kommer det ej bli lika kul som idag.. Jag ska till helvetet TANDLÄKAREN!!!  :( :( Men ska försöka överleva... jag hadde glömt det men inte mamma hon sa det igår !! hoppas jag inte hat problem har redan borrat två gånger så... men vi få se hur det går skriver mera senare ;)  


               

Idag...

Hejsan! Idag / snart ska jag åka och bada ! Igår bada jag oxå två gånger när jag var med lollo ;) Så jag kanske lägger ut lite bilder ikväll! Och jag har ju sagt att jag skulle lägga ut en ny design men det blev inte så bra .... Men ksnske någon annan dag... ! Hejsvejs! 


                                       


Sommar ;)

Hejsan!  idag kännde jag  att det var SOMMAR har vart så himmla varmt idag <3  Och så var jag me en kompis ;)      Nu ska ni få se lite bilder om sommaren: 


                     


Idag var jag och plockade jordgubbar <3






Men jag åt mer en vad jag plocka jag vet att jag ungefäe skrivigt så här förut ;) men det kommer mera... <3







Så fina blommor värkligen sommar för mig ;) :D

Tuvär blir det inga mera bilder idag för min dator är CP !!

Hej då ses imorrn <3 <3 <3





Snart ny deign! <3

Nu ska jag snart få en ny design av lollo. är med hon i dag, designen ska vara rosa yeahh ! :D <3

Hej igen! <3

Hej igen nu ängkligen Kan jag blogga igen det har ju vart midsommar så jag har inte bloggat på länge!! Men nu så.... Snart ska jag vara med en kompis !!! ;) Imorrn ska ja nog oxå va med en kompis (Inte samma kompis) <3 <3 Ses snart igen hej då <3 ;) 



                           


nu så...

sitter jag hemma hos mormor! ;) vi ska hjälpa henne för hon fyller på lördag! Och om en stund kommer farfar oxå!  och imorrn äe ju det midsommar :) Ha en trevlig midsommar kanske med slekt och vänner <333 Hejsan- svejsan SES! OBS! Lägger nog ut lite bilder imorrn! :D

Heeeepilihopp! ;)

Hej på er idag har jag vart me en kompis gå in på hennes blogg : feliciagruvman.blogg.se <33 Men hon behövde gå hem för att hon skulle äta och snart ska jag till stan för att mormor fyller 60 på  lördag ;) Hej då ha en fortsat trevlig dag ! kramar ifrån MIG!!! <3333

Dags att....

SOVA ÖVER!!! Hejsan har bloggat ganska mycket idag. Och idag har ju jag vart mee min kompis och nu ska jag sova hos henne  hon heter Julia ;)  Kommer bli super kul <3 <3 <3

dagens outfitt!

Heej idag har inte jag inte webbkamera på denna dator så Jag får skriva lite ;)

Tröja: H&M Byxor : Kapphal   ;) SES Senare <333

ha en bra... DAG! ;)

Hej på er alla idag ska jag vara med en kompis! ;) SUPER KUL!! Men jag fick gå upp ganska tidigt för att min lillasyster skulle gå till skolan/Fritids om man ska vara exakt!! ;) men nu tittar jag på tv, bloggar och är inne på facebook! kanske lägger ut lite bilder ikväll! så kan ni se hur MIN DAG HAR VART!!! SES :) 



                     
// alicia <3 <3


Bild BOMB på G. !!!

 

Har vart och plockat jordgubbar MUMS ;) 



 


Min nya väska!! GILLAR den <33 




 

 Älskar dig Smilla ;) Min älskade katt !! <3 







En sak dåligt idag RENGN!!! :( :/ 








Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta puss på er ;) <333  





 

Avslutar detta inlägg med en liten bild på mig ;) <333 Ses snart :) 




// Alicia <33 :D
















Hej på er alla :)

Hej idag är ja med en kompis och snart ska vi åka och plocka jordgubbar !!! Kanske  lägger  in lite bilder kväll Ska äta nu tjarå ! ;)


inte bra på rubriker !!!

Hehe... jag är inte så bra på att kommma på rubriker men jaja.... ska komma på en bra nästa gång hej då :) <33

Tjenare <33

Tjenare :) Idag har vart en bra dag har vart me kompisar :) Får se vad som ska göras imorrn ..... Men det skriver jag imorrn! nu ska jag in och titta lite på Facebook och andra bloggar som jag följer <33 ;) SES!!

Får se hur mycket det blir :)

Hej hej jag vet inte hur mycket bloggande det blir under sommaren men ska försöka att göra  ca: 2 inlägg om dan :)
Och igår var jag med min kompis sen var det fotbolls träning :) <333 Ca KL : 19:30 kom vi på att vi kunde ha vatten krig :) Så jag och några kompisar hadde vatten krig i ca: 1 och en halv timme :) <<333
Vill bara säga EN  sak till Ha en supper bra sommar på er det ska jag iallafall ha :) ;) <3333

Converse :) <333

  .... Skulle vilja ha så har många men själv....


 .... Har jag bara ett par rosa!!!!!

JAA! :)

Hej kära blogg läsare!!! Idag fick jag gå upp super tidigt :( Sen hadde vi fotbolls match mot östansjö! :) Vi  i Små IF Vann med 9-3 !!! hahah... Vi e bäst :) :)

dagens outfitt! :) ;)

 Dagens outfitt:) Tröja/klänning= Kappahl    Byxor = Kappahl

hej hej :)

hej idag har ja vart i skolan !!! nu e jag med en kompis gå gärna in på hennes blogg : amandafrankie.blogg.se  kommentera så gärna :) ikväll ska vi ha en teater med 4:an  hoppas att jag kommer ihåg mina repliker :) Kramizar ifrån mig :)

hej hopp ;)

Hej Hej! Idag var vi i staddsparken med klassen :) Efter skolan var jag i stallet med en kompis :) I LOVE NORAH! <3 (min sköt häst )

RSS 2.0